Smještaj Nevenka je elegantna i moderna vila smještena u predivnom parku s bazenom na adresi Sportska ulica br.40 u Sokobanji. Ova impresivna vila nudi dva luksuzna apartmana za udoban boravak naših gostiju. Uživajte u osvježavajućem i kristalno čistom bazenu te opustite svoje tijelo i dušu. Okruženi prekrasnim dvorištem, možete se opustiti pod solarnim tušem i napuniti baterije.

Osim nevjerojatnih prostora, gostima je osiguran i bežični internet (Wi-Fi) kako bi ostali povezani s ostatkom svijeta. Naša vila također ima parkiralište kako biste mogli sigurno ostaviti svoje vozilo. Nevenka Lujic, vlasnica objekta, s ljubaznošću vas očekuje i stoji vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja ili rezervacije na broj telefona 0637238284.

Nalazeći se na udaljenosti od 1000 metara od glavne šetnice u Sokobanji, naša vila nudi idealnu ravnotežu između privatnosti i prohodnosti. Gosti mogu lako istražiti sve čari ovog prekrasnog grada dok se u večernjim satima povlače u mir i miris prekrasnog parka.

Ostanite kod nas u vili Nevenka i doživite vrhunski smještaj u Sokobanji. Vaš ostanak kod nas bit će ispunjen luksuzom, udobnosti i prekrasnim pogledima.

Kontakt: Nevenka Lujić * 0637238284


Apartman Nevenka 1

Apartman Nevenka 1 je idealno porodično odredište za do četiri odrasle osobe. Ovaj apartman pruža udobnost i prostornost, sa elegantnim dizajnom i pažljivo biranim detaljima. U dnevnom boravku se

Apartman Nevenka 2

Apartman Nevenka 2 je idealno porodično odredište za do četiri odrasle osobe. Ovaj apartman pruža udobnost i prostornost, sa elegantnim dizajnom i pažljivo biranim detaljima. U dnevnom boravku seeSokobanja.rs