Dobrodošli u apartman Simba, smešten u prizemlju prelelog smeštaja Filipović. Ovaj udoban apartman je idealan za boravak do 5 osoba, pružajući im savršen spoj udobnosti, funkcionalnosti i modernog dizajna.
Jedna od ključnih karakteristika apartmana Simba je prostrani dnevni boravak koji je spojen sa kuhinjom i trpezarijom. Ovaj otvoreni prostor stvara prijatnu atmosferu za druženje i uživanje u zajedničkim obrocima. Bez obzira da li se opuštate na udobnoj sofi, gledate omiljenu emisiju na kablovskoj televiziji ili pripremate ukusan obrok u potpuno opremljenoj kuhinji, ovaj deo apartmana će vam pružiti sve što vam je potrebno za prijatan boravak.
Apartman Simba takođe poseduje dve prostrane spavaće sobe, idealne za miran i udoban san. Svaka soba je pažljivo dizajnirana sa udobnim krevetima i dovoljno prostora za odlaganje vaše garderobe. Nakon jednog sna u ovim udobnim krevetima, bićete odmorni i spremni za avanture koje vas čekaju u okolini.
Kako bismo vam omogućili moderan način komunikacije, apartman Simba je opremljen wi-fi internetom. Bez obzira da li želite da ostanete povezani sa prijateljima i porodicom ili da imate pristup internetu zbog poslovnih obaveza, možete biti sigurni da vas očekuje pouzdana i brza konekcija.
Kada je u pitanju parkiranje, ne morate brinuti. Apartman Simba nudi parking za vaš automobil, čime vam omogućava bezbedno i praktično parkiranje tokom vašeg boravka.
Lokacija apartmana Simba je još jedna od prednosti ovog smeštaja. Nalazi se u mirnom i prijatnom delu banje, koji vam omogućava da uživate u miru i tišini. Ali istovremeno, imate brz pristup svim važnim delovima Sokobanje i najvažnijim atrakcijama. Bez obzira da li želite da istražite kulturnu baštinu, prirodu ili urbano okruženje, sve je na dohvat ruke.eSokobanja.rs