Studio apartman NINA u Sokobanji se prostire na 28 kvadratnih metara i nalazi se u prizemlju porodične kuće, predstavlja idealan smeštajni prostor za vaš odmor. Ovaj studio sadrži 2 udobna grof ležaja na rasklapanje, što omogućava smeštaj za maksimalno 4 osobe. Kupatilo je opremljeno tuš kabinom, dok kuhinja dolazi sa svim potrebnim posuđem, frižiderom i zamrzivačem. Tu je i garderober za vašu garderobu, kablovska televizija za dodatnu zabavu, kao i terasa sa udobnom baštenskom garniturom. Svoje vozilo možete bezbedno parkirati na obezbeđenom parking mestu.
Što se tiče lokacije, Studio Nina se nalazi na svega 100 metara udaljenosti od hotela Sunce, pružajući vam praktičnu blizinu svim lokalnim sadržajima.
Za sve dodatne informacije i rezervacije, možete kontaktirati Dejana Ristića na broj telefona 065 88 30 513. Uživajte u udobnom smeštaju i nezaboravnom boravku u Sokobanji!
Dejan Ristić  , Rudnicka 14 Sokobanja, 065 88 30 513


Studio Nina

Studio Nina se prostire na 28 kvadratnih metara i nalazi se u prizemlju porodične kuće, predstavlja idealan smeštajni prostor za vaš odmor.eSokobanja.rs